La Productora

Oberon Media és una productora de cinema fundada el 2018 a Barcelona, ​​que uneix les trajectòries d’Antonio Chavarrías i Mónica Lozano. Un projecte que neix amb la vocació de desenvolupar una línia de producció inspiradora, que transcendeixi a l’audiència internacional i disposada a descobrir nous formats i talents creadors nacionals i internacionals.

Què fem

A Oberon tractem cada projecte com una peça d’art independent. Treballem amb la voluntat de crear relacions duradores amb coproductors nacionals i internacionals, construint una línia editorial d’obres que ens interessen per la peculiaritat i per la mirada original dels seus autors.

Oberon Media ha produït el curt Only Fools Rush In, 2019 de David Moragas, seleccionat a Palm Springs Short Fest, també l’òpera prima A Stormy Night 2020, del mateix director, estrenada al Festival de Màlaga. Ha produït la nova pel·lícula de Jaime Rosales Los Girasoles Silvestres a Secció Oficial del Festival de Sant Sebastian i la nova pel·lícula de Sílvia Munt Las Buenas Compañías, estrenada al Festival Internacional de Málaga. Té en postproducció La Abadesa d’Antonio Chavarrías i desenvolupa la nova pel·lícula de Belén Funes Los Tortuga, entre altres projectes de cinema, documentals, curts i televisió.

Antonio Chavarrías

Antonio Chavarrías és director i productor. Entre els seus llargmetratges produïts destaquen: La hija de un ladrón, 2019, de Belén Funes (Festival de Sant Sebastià: Concha de Plata a la Millor Actriu, Goya a la Millor Direcció Novell); Petra, 2017, de Jaime Rosales (Quinzena de Realitzadors, Cannes); The Cosen, 2016 d’Antonio Chavarrías (estrenada a Netflix Internacional); Elisa K, 2010, de Judith Colell i Jordi Cadena (Festival de Sant Sebastià: Premi Especial de Jurat); La teta asustada 2009, de Claudia Llosa (Ós d’Or i Premi Fipresci de la Berlinale, Nominada a l’Oscar com a la Millor Pel·lícula Estrangera); Volveràs, 2002, d’Antonio Chavarrías (Millor director al Festival de Mar de Plata); Aro Tolbukhin en la ment de l’assassí, 2002, d’Agustí Villaronga, Lydia Zimmermann i Isaac P. Racine (Festival de Sant Sebastià) i Pau i el seu germà, 2001 (Secció oficial Festival de Cannes) de Marc Recha.

Mónica Lozano

Mònica Lozano és una productora mexicana que, entre altres, ha produït les pel·lícules: El diablo entre las piernas, 2018, d’Arturo Ripstein (Festival Internacional de Toronto, Secció Màsters); No se aceptan devoluciones, 2014, d’Eugenio Derbez (Premi Platino al Millor Actor, pel·lícula llatina amb millor BOX Office als EUA); También la Llúvia, 2011, d’Icíar Bollaín (Berlinale, Secció Panorama premi de el públic, Premis Ariel a la millor pel·lícula iberoamericana); Arráncame la vida, 2008, (Premi Ariel al millor guió) de Roberto Sneider; o Amores Perros, 2001, d’Alejandro González Iñarritu, (Nominada a l’Oscar: Millor pel·lícula de parla no anglesa, Cannes: Gran Premi de la Setmana de la crítica, Premis BAFTA: millor pel·lícula de parla no anglesa).